Архив за януари, 2012

Спортните тренировки като необходимост за постигане на целите в живота

Bobby_Fisher

По Шон Лус.

За да успяваме в нашите професии, ни е нужно силно здраве и издръжливост. Не само за спорта са необходими тренировки за физическа издръжливост. Това е нужно и за всички други професии.
Следващият пример и прекрасно доказателство как подготвеният и трениран човек успява да постигне това, което желае.
Става дума за Боби Фишер- световен шампион по шах през 1972 г.

Обобщение за положителната нагласа

charles_swindoll

Charlie Swindoll

„Колкото по- дълго живея, толкова повече осъзнавам влиянието на нагласата в моя живот. Нагласата е по- важна, отколкото фактите. Тя по важна дори от миналото, образованието, парите, обстоятелствата, от провалите и успехите, от това какво останалите хора мислят или правят. Нагласата е по- важна отколкото външния вид, дарбата или умението.

Приказката за шута и положителната нагласа

fool

Учените ни казват, че за едно денонощие човек е изложен на влиянието на 45 000 до 51 000 вътрешни размисли, които възникват в мозъка. Често на минута през мозъка ни минават около 150 думи, най- много 11 секунди може да минат без да се появи нова вътрешна мисъл.
И какво се случва, ако тези вътрешни мисли са негативни- нещо, което се случва навсякъде около нас, и с нас самите. Неизбежно е при консултанти по продажбите, особено новите, когато срещат затруднения, да се отдава на вътрешните им размисли, за голямо съжаление често негативни.

Съсредоточаването – ключов метод за постигане на по-високи доходи.

focusing

Автор: Илиан Илиев

„С труд всичко се постига“. Или поне така твърди народната поговорка, но дали наистина е така. Помислете колко много хора познавате, които работят по цял ден без да спират, и въпреки това не успяват да постигнат целите си.

Изключителността на екипа, и как повече от 1 човек постигат много повече.

the praying hands

Тази вълнуваща история се разказва на много езици, по различни поводи. За нас тя дава отговор на един наистина изключителен феномен- какво могат хората в екип. Колко много повече могат да постигнат, когато този екип е наистина съвършен.

В далечното минало, през 15 в. в едно малко селце близо до Нюрнберг, живеело семейство с 18 деца. Осемнайсет!,,,,,,

Уейн Хузенга- човекът, който направи първия си милиард от боклука.

Роден е в Чикаго през 1939 г., но е израснал във Флорида. Баща му не е бил точно пример за подражание. Тормозел майка му и него. Уейн се записва в колеж, но не успява да го завърши. Записва се в армията, защото просто не знае къде другаде да отиде.

За доходите- статия от Валери Найденов в „24 часа“- 22 януари 2012

В своята статия във в-к „24 часа“ от 22 януари 2012 г. „Президентът леко обърна числата“ Валери Найденов продължава темата за доходите на българина.

Повишаването на доходите- акцент в речта на президента Плевнелиев.

При полагането на клетва в Народното събрание на 20 Януари 2012 г., новият президент на България г-н Росен Плевнелиев посочи в своята реч като особено важен акцент повишаването на доходите на българите.

Да постигнеш своя истински потенциал!

По Шон Лус
Ето пример как един атлет е реализирал истинския си потенциал, независимо че никой, ама никой не е вярвал, че подобно нещо е възможно.
Годината е 1954, 6 май. Роджър Банистър, студент по медицина в Оксфордския университет, Великобритания, постига нещо, считано за НЕВЪЗМОЖНО по физическите способности на човек.

Много забавно доказателство, че положителната нагласа е всичко.

При всичките спорове що е то „нагласа“ и как влияе тя върху човека, виж едно много забавно и кратко видео, което ще ти помогне за положителната нагласа.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by WordPress | Designed by: Alex Web Design