Архив за юни, 2012

16 неща, на които бих искал да ме научат в училище

Източник: Блогът на Henrik Edberg

Майка с дете на 4 годинки рисуват

Прочетете разказа на един млад 28 годишен мъж относно това какво е полезно още да се преминава в училище. Много верен поглед за практически необходими неща, които могат да доведат до по- голяма увереност и самоусъвършенстване на човек още от ранна възраст.

Как маркетингът чрез социални медии влияе за по- високите доходи на бизнеса

Твоят сайт обграден от много социални мрежи и други сайтове Социалните медии, които се отнасят до споделяне на информация, опит и перспективи чрез сайтове, насочени към големи общности от хора, стават много важни в нашия Online свят. Благодарение на социалните медии границите, които разделят хората, падат постоянно, и постоянно се разрастват общности и се появяват нови.

Как жената и мъжът да управляват семейния бюджет- ново схващане.

Източник: Huffington Post

Три чифта ръце държат шепа монети Ако сте във връзка, или сте семеен/семейна – или сте били – вие знаете, че управлението на парите като двойка може да бъде трудно.
Ежедневно възникват въпроси за това как да бъдат разделени парите в семейството/двойката и кой за какво плащане отговаря. Обаче едно изследване показа противоречиви резултати за това как да се управляват парите в семейството, и изведнаж стана доста интригуващо.

Обобщение за Четирите океана на възможности

Яхта в син океан Съществуват „4 океана на възможности“- червен океан, сив океан, лилав океан, син океан.
Относно подробности за Червения океан следвай „Червен океан“.
Относно подробности за Сивия океан следвай „Сив океан“.
Относно подробности за Лилавия океан следвай „Лилав океан“.
Относно подробности за Синия океан следвай Син океан.

Ето накрая сравнение между 4-те океана по някои важни параметри, които показват тяхното пазарно значение.

Ариана Хъфингтън: Жените трябва да преосмислят успеха и силата си.

Източник: Huffington Post

Съоснователката на Huffington Post 5 Юни 2012 г. Ариана Хъфингтън, съосновател на Хъфингтън пост , превърна един блог в мулти-милионна доларова медийната империя само за няколко години.
Ариана Хъфингтън беше интервюирана по време на „Startup 2012 Business Insider“ конференцията в Ню Йорк през май за това, какво тя е направила със своята империя. Освен това тя даде някои интересни съвети за други предприемачи, особено за жените, с които се срещна там.

„Син океан“- пазарите без конкуренция

Силует на човек в центъра на десятката. Според класификацията на база потребности на клиентите и решенията, които са им нужни, съществуват „4 океана на възможности“- червен океан, сив океан, лилав океан, син океан.

Ето най- важното и основното за последния от тях- Синия океан.

Синият океан е мястото, където трябва да бъдеш, или най- малкото към което да се стремиш.

Писмо от клиента до консултанта по продажбите- 2.

Печат с думата "approved" След писмото на клиент до консултанта по продажбите относно персоналния бренд на консултанта, ето друго писмо, с което клиентът споделя своите неудовлетворености относно дейността на консултантите по продажбите и ясно поставя своите изисквания.

Предсказание: Facebook е мъртъв през следващите 5 години

Източник: 24/7 Wall St.

Facebook - Nasdaq Един анализатор прави сериозно предсказание срещу Facebook, Inc (NASDAQ: FB), като обявява компанията за мъртва през следващите 5-8 години.

Писмо от клиента до консултанта по продажбите- 1.

Жена държи флайер в ръка Уважаеми консултант по продажбите,

Като такъв ти се фокусираш прекалено много върху своя продукт, марка и услуги, и пренебрегваш друго- а именно своя личен „бренд“.
Помисли за това. Прегледай своите презентации.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by WordPress | Designed by: Alex Web Design