Планирайте своята работа всеки ден, и работете по своя план, ако това е възможно.

Източник: Joe Girard. How To Sell Anything To Anybody. Publisher- Simon & Schuster.
Планиране на деняТакъв лозунг може да ви се стори старомоден и остарял. Но повярвайте, и днес това е много ценно за вас.

Освен това, завършвайте своя ден с обзор на всичко, което сте извършили, за да се убедите доколко вашият план е бил добър, и доколко е бил реалистичен.

Ако не сте могли да се справите с всичко, което сте си набелязали, не си „посипвайте“ главата с пепел. Може вашият проблем да е в това, че сте се опитали да свършите много повече. Не смятам да убеждавам когото и да е да действа по- активно. Всички ние работим упорито и последователно. Но въпросът не е в това, доколко упорито работим, а в това ДОКОЛКО качествено работим. Например- ако сте планирали 10 телефонни обаждания, а сте провели само 5- главното не е в това, че планът може би се е провалил, а в това дали сте използвали всички възможности, които ви предоставят тези 5 обаждания.

Въпроси от подобен род трябва да си задавате, когато правите отчет от събитията на деня.

Всеки ден вие извършвате различни дейности, които най- общо може да се сравнят със ЗАСАЖДАНЕ на семена. С това вие се занимавате постоянно, като след засаждането следва „събиране на реколтата“.

Всеки път, когато събирате реколтата под формата на сключен договор за продажба, едновременно с това вие продължавате да сеете семената на още една сделка. Вие постоянно засявате и засявате, и също така постоянно събирате и събирате реколтата- по всяко време, във всеки момент на годината. НИЩО по- хубаво на света не съществува. ГАРАНТИРАНО.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Alex Web Design