Something Venture- документален филм за новостартиращи предприемачи.

„Something Ventured“ е документален филм за новостартиращи предприемачи и разказва истински истории за инициативи, създадени и развити в Силиконовата долина. Между тях са и тези, които са стартирали и развили големи компании като Apple, Intel, Genentech, Cisco, Tandem and Atari.
От краткия трейлър, който можеш да видиш по долу, ще научиш за положителните качества и за недостатъците на тези новостартиращи „капиталисти“, и да се възползваш от техния положителен и отрицателен опит. Такива хора външно често са странни, неугледни на вид, небрежни към облеклото си. Но всички те носят заряд, енергия и страст към това, което са замислили и реализирали впоследствие. И стават пример и доказателство за възможностите за успех и високи доходи.
Един от героите на филма- Tom Perkins, чиято компания Kleiner Perkins Caufield & Byers подпомага Genentech в развитието на нейната технология, споделя: „Страхотно е ако можеш да печелиш, и същевременно с това до променяш света към по- добро“.
Другите звезди във филма „Something Ventured“ са Nolan Bushnell от Atari; Sandy Lerner от Cisco; Jimmy Treybig от Tandem Computers, и други като Don Valentine, Dick Kramlich и Arthur Rock.

Успех!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Alex Web Design