Какво е нужно за предприемача, за да има успех в продажбите?

Източник: Alicia Arenas- 5 steps to No- fail sales.

Ако си като повечето предприемачи, ти си изключителен в това, което правиш. Ти си най- добрият съветник, юрист, застрахователен агент, дистрибутор на Орифлейм, брокер на недвижими имоти, собственик на заведение, производител на хранителни продукти, и т.н.

А след като си като останалите предприемачи, ти трябва да усъвършенстваш своите умения по продажбите.

Може да откриеш, че правиш много неща безплатно. Може би даваш също големи отстъпки, за да накараш хората да купуват твоите продукти. Или може би независимо че си постоянен, внимателен и с положителна нагласа, все пак не правиш достатъчно продажби.

Скъпи приятели, реалността е следната. Майсторлъкът в продажбите е много важен път, който трябва да изминете. 5 от 10 малки бизнеса затварят врати през първите 5 години. Дали резултатът би бил същият, ако можеше да се осигури редовен, постоянен и стабилен месечен приход от продажбите?

Добрата новина е, че предприемачите не успяват в продажбите не защото няма пазари, или продуктите им не са стойностни, а защото не са се научили как да продават добре (което може да се поправи).

Когато бизнесът не върви, „съсипаният“ предприемач трябва да разбере кои са грешките му, и какво да направи. Нуждае се от съветник. От някой, който ще му покаже пътя към успеха в продажбите.

Пишете, ако искате помощ, тук.
http://dohodite.com/contacts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Alex Web Design