Изключителността на екипа, и как повече от 1 човек постигат много повече.

the praying hands

Тази вълнуваща история се разказва на много езици, по различни поводи. За нас тя дава отговор на един наистина изключителен феномен- какво могат хората в екип. Колко много повече могат да постигнат, когато този екип е наистина съвършен.

В далечното минало, през 15 в. в едно малко селце близо до Нюрнберг, живеело семейство с 18 деца. Осемнайсет! С единствената цел, само да осигурява храната за тази огромна фамилия бащата и глава на семейството, по професия златар, работел по 18 часа на ден в ателието си или по всякакви други „носещи средства“ начинания, които можел да намери в квартала. Въпреки привидно безнадеждното си положение, две от децата на Албрехт Дюрер – старши, имали мечта. И двете искали да се занимават с рисуване и имали талант, но прекрасно знаели, че баща им никога няма да бъде в състояние да ги изпрати в Нюрнберг да учат в Академията.

Продължението на историята на станалия известен по късно художник Албрехт Дюрер- младши, на български е тук , а една от оригиналните версии на тази история е в книгата „A Better Way to Live“- с автор Og Mandino.

Да, страхотния екип има огромно значение за високите доходи, но както ще видите в тази история, това изисква своята висока цена.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Alex Web Design